Nederland Groningen

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Termunterzijl (jachthaven)

Aan de jachthaven van Termunterzijl is een rustige camperplaats aan de oever van de Eems, geschikt voor 7 campers groot en klein. De camperservice omvat gratis lozen vuil water of toilette en water aanvullen voor een 220 volt aansluiting moet extra betaald worden. Ook een kleine sanitaire met toiletten en douche staan ter beschikking. Naast de camper parking is een bar-restaurant met een terras om te genieten van de haven. Op 500 meter is het Museumgemaal Cremer, elke zondag te bezoeken van 13.00u tot 17.00 u en is nog volledig functioneel maar ook inzetbaar in geval van calamiteiten in verband met wateroverlast. Om te fietsen of te wandelen bent U hier op de goede plaats en in het centrum op 1 km zijn ook nog enkele bar-restaurants. 
Aan de jachthaven van Termunterzijl is een rustige camperplaats aan de oever van de Eems, geschikt voor 7 campers groot en klein. De camperservice omvat gratis lozen en aanvullen 220 volt is extra.

adres

Diekstok
9948 PK Termunterzijl
Groningen Nederland

gps

53.30258,7.03448

prijs

€ 15,60 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+05100

ander in Groningen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Termunterzijl (jachthaven)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline