Duitsland Hessen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Idstein (tennisvelden)

De camperplaats in Idstein is gelegen naast de tennisvelden en zijn gereserveerde plaatsen op een mixparking met plaats voor 12 campers. Er is een camperserviceplaats voor het gratis lozen van zwart water of cassette toilette met betalend watertank aanvullen en 220 volt aansluitingen. Het betalen van de camperplaats kan via een overschrijving, op het toeristen kantoor in het centrum of met de "Parkster app" te verkrijgen in de Apple & Google store. Het mooie oude centrum met veel prachtige vakwerkhuizen is op een 500 meter van de camperplek en heeft supermarkt, verschillende winkels, bars of restaurants. Het loont zeker de moeite om de stad te bezoeken met meerdere bezienswaardigheden waaronder de heksentoren en meer. Vraag extra info in het toeristenkantoor.  
De camperplaats in Idstein is gelegen naast de tennisvelden en zijn gereserveerde plaatsen op een mixparking met plaats voor 12 campers. Service in de prijs lozen, aanvullen water en betalend 220 volt.

adres

Himmelsbornweg
65510 Idstein
Hessen Duitsland

gps

50.21769, 8.27910

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
12 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03150

ander in Hessen


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Idstein (tennisvelden)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline