Duitsland Hessen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Bad Arolsen (Twistesee)

Mooie locatie met een verzorgde camperplaats in Bad Arolsen aan de Twistesee met 150 plaatsen voor campers. De camperparking heeft een prima service station met water aanvullen, lozen van vuil water en cassette, ook zijn er voldoende stroompalen voorzien. Voor water en 220 volt dient U wel extra te betalen voor de parking dient U te betalen aan de parkeerautomaat. Op het camperterrein is gratis wifi, toilette en betalend wasmachine, douche. Er is op de camperplek een broodjesservice en ook een snackbar. Het centrum is ongeveer 1 km en daar zijn verschillende supermarkten voor Uw inkopen. Voor een restaurant of bar hoeft U zo ver niet te gaan binnen wandelafstand zijn er al enkele te vinden.
Mooie locatie met een verzorgde camperplaats in Bad Arolsen aan de Twistesee met 150 plaatsen voor campers. In de dagprijs begrepen is lozen, voor watertank aan te vullen en 220 volt dient U extra te betalen.

adres

Emilie Engelmann Strasse
34354 Bad Arolsen
Hessen Duitsland

gps

51.38365, 9.06618

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
150 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+02470

ander in Hessen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Bad Arolsen (Twistesee)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline