Duitsland Hessen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Fritzlar (Ederaue)

Aan de oever van de Eder is een camperplaats in Fritzlar met de naam Ederaue daar is plaats voor 18 campers. De camperplek is gelegen aan een grote grasweide en naast het openluchtzwembad. De camperservice biedt U gratis lozen van vuil water of cassette toilette, water aanvullen en betalend kan U ook aansluiten op 220 volt. U bent ongeveer 1 km van het centrum waar winkels, supermarkt, bars en restaurants zijn. In het gezellige centrum zijn verschillende bezienswaardigheden zoals musea, vakwerkhuizen, de Dom van Sint Peter en de oude stadsmuur, er is een toeristen kantoor voor meer informatie.
Aan de oever van de Eder is een camperplaats in Fritzlar met de naam Ederaue daar is plaats voor 18 campers. Service inclusief is lozen en aanvullen watertank, betalen voor aansluiting 220 volt.

adres

Pipprichsweg
34560 Fritzlar
Hessen Duitsland

gps

51.12432, 9.26619

prijs

€ 7,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 31 oktober
18 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+03190

ander in Hessen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Fritzlar (Ederaue)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline