Duitsland Hessen

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bad Wildungen (treinstation)

De camperplaats in Bad Wildungen is gelegen in een groene zone op een rustige plek met 26 gereserveerde plaatsen voor campers. De camperservice houd in gratis lozen vuil water, cassette toilette en betalend voor water te tanken en een 220 volt aansluiting. De plaatsen zijn ruim genoeg en de meeste gescheiden door een lage haag. De betaling voor de camperplaats gebeurt aan een parkeermeter en alleen met een bankkaart. U verblijft op een steenworp van het centrum met supermarkten, restaurants en bars. Om te wandelen zijn er diverse mooie routes uitgestippeld maar fietsen kan natuurlijk ook.
De camperplaats in Bad Wildungen is gelegen in een groene zone op een rustige plek met 26 gereserveerde plaatsen voor campers. De camperservice in de prijs is lozen, betalen voor water te tanken en een 220 volt.

adres

Bahnhofstrasse, 31
34537 Bad Wildungen
Hessen Duitsland

gps

51.11976, 9.135450

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
26 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 12 meter

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: de+02420

ander in Hessen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Bad Wildungen (treinstation)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline