Belgie Namen

vandaag open

2.5 van 5 (13 stemmen)

camperplaats Viroinval (centrum)

De camperplaats is gelegen nabij het centrum van Viroinval naast een rivier grenzend aan Bois du Mousti een ongewone zee van groene ruimte, waar wandelen en fietsen het aangename tijdverdrijf is. Het verblijf en overnachten betalen met de bankkaart aan de parkeermeter. Op de camper parking staat een sanitaire zuil waar U gratis kan lozen, voor 220 volt en water gebruikt U de jetons te verkrijgen bij de dienst voor toerisme. Bakker, restaurants, bars en andere zijn allen op wandelafstand van de camperplaats.
De camperplaats is gelegen nabij het centrum van Viroinval naast een rivier grenzend aan Bois du Mousti. Service aan sanitaire zuil waar U gratis kan lozen, voor 220 volt en water gebruikt U jetons.

adres

Rue Longue
5670 Viroinval
Namen Belgie

gps

50.07358,4.54852

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

meningen

2.5 van 5 (13 stemmen)
n°: be+00220

ander in Namen


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Viroinval (centrum)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline