Belgie Namen

vandaag open

3 van 5 (5 stemmen)

camperplaats Rochefort (centrum)

De camperplaats in Rochefort een gratis camper parking en vetrekplaats onderaan het gezellige en wat hoger gelegen stadscentrum. Het is niet meer dan een parking waar overnachten toegestaan is zonder camperservice. Het is wel de ideale plaats voor een bezoek te brengen aan Rochefort met zijn vele restaurants, bars en terrasjes. Winkelen, bakker, supermarkt alles is te vinden in de buurt. Om te wandelen of te fietsen bent U hier ook op de juiste plek.
De camperplaats in Rochefort een gratis camper parking en vetrekplaats onderaan het gezellige en wat hoger gelegen stadscentrum. Een camperplek waar overnachten is toegestaan maar zonder camperservice.

adres

Route De Marche, 28
5580 Rochefort
Namen Belgie

gps

50.15775,5.22754

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
4 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 7 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (5 stemmen)
n°: be+00210

ander in Namen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Rochefort (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline