Belgie Namen

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Namen (sporthal)

Aan de sporthal van Namen is een camperplaats met ruimte voor 8 campers. Aan de loosplaats kan U vuilwater of toilet lozen en water aanvullen door gebruik te maken van de Flot-Bleu te betalen met een bankkaart. U bevindt zich nabij de expo van Namen en op 2 km afstand van de Citadel die U langs de oever van de Samber het gemakkelijkst kan bereiken. Supermarkten, bakker en horeca ligt allen op wandelafstand vanaf de camperplek. Voor een bezoek aan de hoofdstad van de provincie Namen staat U hier op de juiste plaats met alles binnen wandelbereik.
Aan de sporthal van Namen is een camperplaats met ruimte voor 8 campers. Aan de loosplaats kan U lozen en water aanvullen door gebruik te maken van de Flot-Bleu te betalen met een bankkaart.

adres

Place Andre Ryckmans, 22
5000 Namen
Namen Belgie

gps

50.46779, 4.85009

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
betalend
cassette lozen
betalend
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: be+04880

ander in Namen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Namen (sporthal)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline