Belgie Namen

vandaag open

3.4 van 5 (15 stemmen)

camperplaats Han Sur Lesse (centrum)

De camperplaats in Han Sur Lesse is uitstekend gelegen om met een boot of te voet de grotten te bezoeken. De camper parking heeft ruimte voor 40 campers met een camperservice in de prijs om vuilwater of toilet te lozen, water aan te vullen en 220 volt. In het kleine gebouw op de site is ook een toilet aanwezig. De camperparking is zeer rustgevend maar zit toch midden in het centrum wat het verblijf zeer aangenaam maakt. Winkels, terrassen, restaurants en bezienswaardigheden allemaal op wandelafstand.
De camperplaats in Han Sur Lesse is uitstekend gelegen om met een boot of te voet de grotten te bezoeken er is ruimte voor 40 campers met een complete service in de prijs begrepen.

adres

Rue de la Lesse, 7
5580 Han Sur Lesse
Namen Belgie

gps

50.12776,5.18822

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
  € 12,00 van 01 mei t/m 31 aug

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.4 van 5 (15 stemmen)
n°: be+00200

ander in Namen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Han Sur Lesse (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline