Belgie Luik

vandaag open

4.2 van 5 (5 stemmen)

camperplaats Waimes (La Faitafondue)

In een mooie omgeving van Waimes is een verzorgde camperplaats naast het restaurant La Faitafondue met plaats voor 20 campers. In de overnachtingsprijs is inbegrepen de camperservice met vuilwater of toilet lozen, water aanvullen en 220 volt aansluitingen. In het centrum van Waimes op ongeveer 3 km zijn diverse supermarkten bakker en horeca te vinden. Natuurlijk kan U gebruik maken van het restaurant in de week na reservatie en in het weekend van 18u tot 21u. In de buurt kan U wandelingen maken er is zelf een wandelroute die vertrekt vanaf de camper parking. Met de fiets kan ook naar Malmedy, Stavelot of Robertville alles binnen een straal van ongeveer 10 km. 
In een mooie omgeving van Waimes is een verzorgde camperplaats naast het restaurant La Faitafondue met plaats voor 20 campers. In de overnachtingsprijs is inbegrepen lozen, aanvullen en 220 volt.

adres

Merkem, 4
4950 Waimes
Luik Belgie

gps

50.39532,6.06999

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4.2 van 5 (5 stemmen)
n°: be+04560

ander in Luik


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Waimes (La Faitafondue)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline