Belgie Luik

vandaag open

3.1 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Aywaille (zwembad)

Camperplaats in Aywaille aan de speeltuin en het zwembad met ruimte voor 8 campers, is een goede locatie om wandelingen te maken of te fietsen. De camper parking heeft het noodzakelijke voor een camper service beurt. U verblijft op een mixparking met gereserveerde plaatsen voor campers waar het tijdens de dag uren behoorlijk druk kan zijn maar rustig in de nacht. De betaling aan de parkeer automaat is met euro munten en is voor minimaal 48 u. U staat kort bij het centrum waar winkels of horeca voldoende aanwezig zijn, grenzend aan de camperplaats is ook een cafetaria met terras.
Camperplaats in Aywaille aan de speeltuin en het zwembad heeft ruimte voor 8 campers. U verblijft op een mixparking met gereserveerde plaatsen voor campers en de service gratis lozen en betalend water en 220 volt aansluiting.

adres

Esplanade du Fair Play
4920 Aywaille
Luik Belgie

gps

50.47610, 5.67766

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
betalend
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 7 meter

meningen

3.1 van 5 (8 stemmen)
n°: be+02260

ander in Luik


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Aywaille (zwembad)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline