Belgie Luik

vandaag open

3 van 5 (29 stemmen)

camperplaats Blegny (steenkoolmijn)

De camperplaats in Blegny is gelegen op ongeveer 1.5 km van het centrum op de terreinen van de steenkoolmijn. Er zijn speciaal plaatsen gereserveerd voor campers waar U gratis kan verblijven of overnachten en per 2 camperparkings is een stroompaal voorzien. Er is een ruime serviceplaats met prima voorzieningen om water aan te vullen en het lozen van vuil water of toilet. Het gebruik van deze service is gratis maar voor gebruik van 220 volt moet betaald worden. Bij zonsondergang wordt de locatie afgesloten, maar U kan dit in nood zelf openen en wegrijden. U moet van de gelegenheid zeker gebruik maken om de authentieke koolmijn te bezoeken.
De camperplaats in Blegny is gelegen op ongeveer 1.5 km van het centrum op de terreinen van de steenkoolmijn. Gratis verblijven met service om te lozen, waterpunt en betalend 220 volt aansluiting.

adres

Rue Lambert Marlet, 23
4670 Blegny
Luik Belgie

gps

50.68602,5.72379

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (29 stemmen)
n°: be+00130

ander in Luik


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Blegny (steenkoolmijn)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline