Belgie Luik

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Hamoir (sportvelden)

In de vallei van de Ourthe aan de sportvelden is een camperplaats in Hamoir met ruim plaats voor 10 campers. De camperplek biedt U een gratis basisservice met lozen vuil water of toilette en aanvullen watertank met vers water. Het centrum met bakker, supermarkt, restaurants en bars is op enkele honderden meters van de camper parking. In het center is een kantoor voor toeristen waar U info kan vragen over de omgeving met mooie wandel, fietsroutes, grotten, rotsen en kastelen. 
In de vallei van de Ourthe aan de sportvelden is een camperplaats in Hamoir met ruim plaats voor 10 campers. De camperplek biedt U een gratis basisservice met lozen vuil en aanvullen watertank met vers water.

adres

Rue du Moulin, 43
4180 Hamoir
Luik Belgie

gps

50.42422, 5.53370

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: be+03830

ander in Luik


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Hamoir (sportvelden)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline