Spanje Castilie en Leon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Briviesca (Plaza-de-Toros)

Camperplaats in Briviesca met plaats voor 25 campers is een camperplek in een rustige omgeving naast de sportvelden en de Plaza-de-Toros aan de rand van het centrum. Al het noodzakelijke is aanwezig op de loosplaats om Uw water en toilette te lozen of watertank aan te vullen. Het zijn ruime staanplaatsen op een verhoogde parkeerplaats met een vaste ondergrond maar U heeft hier geen 220 volt aansluitingen. Verblijf en gebruik van de faciliteiten is gratis, een uitstekend vertrekpunt om de stad te bezoeken. De afstand tot het stadscentrum met supermarkt, bakker, horeca en bezienswaardigheden is ongeveer 250 meter.
Camperplaats in Briviesca met plaats voor 25 campers is een camperplek in een rustige omgeving naast de sportvelden en de Plaza-de-Toros. Gratis loosplaats om water en toilette te lozen en watertank aan te vullen.

adres

Calle la Senda, 23
09240 Briviesca
Castilie en Leon Spanje

gps

42.55112,-3.32861

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 7 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01750

ander in Castilie en Leon


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Briviesca (Plaza-de-Toros)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline