Spanje Castilie-en-Leon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Bretocino (Zamora)

Een prachtige bewaakte camperplaats Zamora in Bretocino op een boogscheut van het centrum met plaats voor 30campers. Op de camper parking heeft U prima en nette voorzieningen voor Uw watertanks te lozen of aan te vullen alsook om Uw chemisch toilette te reinigen. Toiletten en douches zijn gratis te gebruiken, aansluitingen voor 220 volt zijn ter beschikking voor een meerprijs. Uw camper staat onder een afdak ter bescherming voor de zon, 5 plaatsen en 25 plaatsen open ruimte. U kan lekker genieten op het netjes aangelegde terrein met gazon en zwembad dat eveneens gratis ter beschikking staat. De bakker komt in de morgen aan de camperplaats voor U te voorzien van vers brood. In de omgeving kan U goed fietsen in de natuur of naar de rivier Rio Esla maar verder is er niet veel te beleven buiten een bar met tapas in het centrum.
Een prachtige bewaakte camperplaats Zamora in Bretocino op een boogscheut van het centrum met plaats voor 30campers. Voorzieningen in de prijs lozen, aanvullen, douche, toilet, zwembad en 220 volt is extra betalen.

adres

Calle Cuesta de las Nogales, 19
49698 Bretocino
Castilie-en-Leon Spanje

gps

41.88682,-5.75490

prijs

€ 8,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 20 maart tot 20 oktober
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01740

ander in Castilie-en-Leon


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Bretocino (Zamora)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline