Spanje Castilie en Leon

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Ampudia (Plaza-de-Toros)

Nabij Plaza de Toros in Ampudia is een recent gerenoveerde camperplaats met ruimte voor 5 campers op een vlak camperterrein. De gratis camperservice biedt U lozen vuilwater of toilette en watertank aanvullen met vers water. Naast de camper parking heeft U een klein park, de stierengevecht arena en in het seizoen ook het gemeentelijk zwembad. Het centrum van Ampudia is op loopafstand en is zeker de moeite om te bezoeken en heeft enkele restaurants, bars en een kleine supermarkt. Om te wandelen of te fietsen zit U hier ook goed het is echt een mooi gebied en voor een paar euro kan U het kasteel bezichtigen.
Nabij Plaza de Toros in Ampudia is een recent gerenoveerde camperplaats met ruimte voor 5 campers op een vlak verhard camperterrein met een gratis camperservice.

adres

Camino de Ampudia a Mucientes
34191 Ampudia
Castilie en Leon Spanje

gps

41.91109, -4.78093

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05280

ander in Castilie en Leon


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Ampudia (Plaza-de-Toros)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline