Frankrijk Normandie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Villers Bocage (basketveld)

De camperplaats in Villers-Bocage naast het basketveld is een prima verblijfplaats om de omgeving te verkennen er is ruimte voor 26 campers. De camperservice bestaat uit betalend water aanvullen en 220 volt. Gratis kan U water, cassette toilette lozen en verbinden met wifi. Het is een afgesloten terrein voor alleen campers en de toegang is geregeld met een betaalautomaat en bankkaart. De staanplaatsen zijn op gras met een verharde ondergrond, er zijn ook picknick tafels voorzien en een openbaar toilette. Supermarkt, bars, restaurants en centrum op loopastand van de camperplaats. 
De camperplaats in Villers-Bocage naast het basketveld is een prima verblijfplaats om de omgeving te verkennen er is ruimte voor 26 campers. Lozen is in de prijs, extra voor 220 volt en aanvullen water.

adres

Rue du Vivre, 6
14310 Villers-Bocage
Normandie Frankrijk

gps

49.07881, -0.66096

prijs

€ 4,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
26 plaatsen
24 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+03180

ander in Normandie


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Villers Bocage (basketveld)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline