Frankrijk Normandie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Le Treport (Funiculaire)

Boven op de kliffen van Le-Treport zijn twee verzorgde camperplaatsen naast elkaar, een grote met 50 plaatsen zonder 220 volt en de kleine 12 plaatsen met 220 volt inclusief als U extra betaald. Beide plaatsen gebruiken dezelfde loosplaats voor vuilwater of toilette en extra te betalen water aanvullen. U staat op een prachtige locatie met een zicht over de stad en de zee. Om naar het centrum te gaan op ongeveer 1 km moet U naar beneden dat kan met de trap of met de lift maar het is de moeite om Le-Treport te bezoeken. Er is veel horeca, supermarkt, jachthaven, enz...Er is ook een supermarkt op een 700 meter van de camperplek op het bovenste gedeelte.
Boven op de kliffen van Le-Treport zijn twee verzorgde camperplaatsen naast elkaar, een grote met 50 plaatsen zonder 220 volt en de kleine 12 plaatsen met 220 volt inclusief als U extra betaald.

adres

Boulevard du Calvaire
76470 Le-Treport
Normandie Frankrijk

gps

50.05809,1.36275

prijs

€ 7,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
62 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+04240

ander in Normandie


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Le Treport (Funiculaire)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline