Duitsland Schleswig Holstein

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Rendsburg (stadspark)

Rendsburg heeft een rustige groene camperplaats gelegen aan de rand van het stadspark en de oever van de Eider. Camperservice inclusief dagprijs voor te lozen, aanvullen water en 220 volt. Het centrum ligt op 250 meter van de camper parking het is zeker een bezoek waardig, op 100 meter heeft U een openbaar zwembad overdekt en openlucht. Een supermarkt heeft U op een afstand van ongeveer 800 meter. Voor 220 volt en wifi moet wel bijbetaald worden. Brood wordt U aangeleverd door een broodjesservice op de camperplaats. Er is een prima aanbod van horeca zaken in het centrum tegen honger en dorst.
Rendsburg heeft een rustige groene camperplaats gelegen aan de rand van het stadspark en de oever van de Eider. Camperservice inclusief dagprijs voor te lozen, aanvullen water en 220 volt.

adres

An der Untereider, 9
24768 Rendsburg
Schleswig Holstein Duitsland

gps

54.30435,9.65611

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 31 december
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+00670

ander in Schleswig Holstein


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Rendsburg (stadspark)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline