Duitsland Schleswig Holstein

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Bad Segeberg (Kalkbergblick)

Camperplaats in Kalkbergblick op minder dan 1 km van centrum Bad Segeberg in een rustige groene omgeving. Alle camperservice voorzieningen zijn aanwezig om aan te vullen of te lozen inclusief 220 volt aansluitingen. De stad is een echte aanrader met veel bezienswaardigheden, maar ook voldoende horeca en winkels. Maar U kan natuurlijk rustig de area verkennen op de fiets of te voet. Op 250 meter van de camper parking vindt U de Segeberger See een groot meer met strand en water animatie.
Camperplaats in Kalkbergblick op minder dan 1 km van centrum Bad Segeberg in een rustige groene omgeving. Alle camperservice voorzieningen zijn aanwezig om aan te vullen of te lozen inclusief 220 volt aansluitingen.

adres

Kastanienweg, 1
23795 Bad Segeberg
Schleswig Holstein Duitsland

gps

53.93864,10.31534

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
23 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00650

ander in Schleswig Holstein


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Bad Segeberg (Kalkbergblick)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline