Duitsland Schleswig-Holstein

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Fockbek (zwembad)

Aan het openlucht zwembad van Fockbek is een camperplaats met 10 plaatsen in een groene omgeving en aan de Fockbeker see. Verblijven, overnachten en campervoorzieningen zijn volledig gratis met watertank aanvullen, lozen vuil water of toilette en 220 volt. Het centrum met supermarkt, bars en restaurants bevind zich op minder dan 1 km van de camperplek. Wandelen kan U hier in de directe omgeving van de Fockbeker see waar diverse wandelpaden voorhanden zijn, maar ook voor de fietser zijn er verschillende fietsroutes beschikbaar. 
Aan het openluchtzwembad van Fockbek is een camperplaats met 10 plaatsen in een groene omgeving en aan de Fockbeker see. Verblijven, overnachten en voorzieningen zijn volledig gratis.

adres

Grosse Reihe, 17
24787 Fockbek
Schleswig-Holstein Duitsland

gps

54.30238, 9.60322

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+04040

ander in Schleswig-Holstein


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Fockbek (zwembad)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline