Duitsland Saarland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Ottweiler (Wingertsweiher)

In Ottweiler aan het meer Wingertsbach is een camperplaats met plaats voor 10 campers. De camperparking is op een verharde ondergrond en heeft de nodige voorzieningen om vuilwater of casette te lozen, watertank aan te vullen en aansluitingen op 220 volt voor stroom zijn er maar 3 stopcontacten. Naast de camperplek is een speeltuin en ook een taverne Wingertsweiher waar U lekker kan eten op het terras. Naar het centrum is het ongeveer 1,5 km met supermarkt, bars en restaurants. In het mooie gebied rond de parkeerplaats kan U prima wandelen of fietsen door de natuur.
In Ottweiler aan het meer Wingertsbach is een camperplaats met plaats voor 10 campers op een verharde ondergrond met voorzieningen om te lozen aan te vullen en 220 volt.

adres

Am Wingertsbach, 17
66564 Ottweiler
Saarland Duitsland

gps

49.4112106,7.1801263

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+04740

ander in Saarland


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Ottweiler (Wingertsweiher)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline