Duitsland Saarland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Blieskastel (Wurzbacher Weiher)

Op een rustige plek in Niederwurzbach een stadsdeel van Blieskastel is een camperplaats naast een meer Niederwurzbacher Weiher met plaats voor 10 campers. De voorzieningen zijn gratis vuilwater of toilette, tegen betaling watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. Een klein sanitaire gebouw staat ter beschikking van de camperplaats gebruikers met toiletten en betalend douches. Rond het meer is een mooi wandelpad maar in de omgeving zijn veel wandel en fietsmogelijkheden. Naast de camper parking is een openlucht bar en het kleine centrum met restaurants en supermarkt is op loopafstand. He center van Blieskastel is op ongeveer 7 km van de camperplek.
Op een rustige plek in Niederwurzbach een stadsdeel van Blieskastel is een camperplaats naast een meer Niederwurzbacher Weiher met plaats voor 10 campers. Lozen is gratis, water en 220 volt extra.

adres

Annahof
66440 Blieskastel
Saarland Duitsland

gps

49.24722,7.19154

prijs

€ 4,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 maart tot 31 oktober
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: de+04060

ander in Saarland


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Blieskastel (Wurzbacher Weiher)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline