Duitsland Saarland

vandaag open

3 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Beckingen (Duppenweiler)

Rustige camperplaats aan de rand Beckingen met ruimte voor 30 campers, alle service is aanwezig met in de prijs vuilwater of toilet lozen, watertank aanvullen of 220 volt aansluiting moet extra betaald worden. Met het centrum, bakker en supermarkt in een straal van 200 meter vanaf de camperplaats heeft U alles te voet binnen bereik. Er zijn prima fiets of wandelmogelijkheden in de omgeving.
Rustige camperplaats aan de rand Beckingen met ruimte voor 30 campers, alle service is aanwezig met in de prijs vuilwater of toilet lozen, watertank aanvullen of 220 volt aansluiting moet extra betaald worden.

adres

Brunnenstrasse,13
66701 Beckingen
Saarland Duitsland

gps

49.41456,6.76821

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (4 stemmen)
n°: de+00610

ander in Saarland


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Beckingen (Duppenweiler)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline