Duitsland Brandenburg

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Senftenberg (Buchwalde)

Senftenberg heeft een camperplaats aan het strand van de Senftenberger see op een verzorgde camper parking. Service in de prijs is lozen grijswater of toilet en watertank aanvullen voor een 220 volt aansluiting moet extra betaald worden. Douches en toiletten zijn ook beschikbaar maar voor het douchen moet betaald worden. Er is een broodjes service mogelijk en aan het strand zijn eveneens meerdere mogelijkheden om te eten of Uw dorst te lessen in diverse strand tavernes. Het centrum ligt op ongeveer 2 km afstand van de camperplaats en daar vind U alles wat U nodig heeft voor de voorraden aan te vullen.
Senftenberg heeft een camperplaats aan het strand van de Senftenberger see op een verzorgde camper parking. Service in de prijs is lozen en aanvullen voor 220 volt moet extra betaald worden.

adres

Buchwalder Strasse, 52
01968 Senftenberg
Brandenburg Duitsland

gps

51.51214,14.02495

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)
  € 20,00 van 13 mei t/m 17 sept

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 april tot 31 oktober
23 plaatsen
5 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00420

ander in Brandenburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Senftenberg (Buchwalde)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline