Duitsland Brandenburg

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Potsdam (Krongut)

De camperplaats in Potsdam met de naam Krongut is een goede startplaats voor een bezoek aan het centrum of kastelen en paleizen in het grote park Sanssoucci. Op de camperplek kan U lozen dat is in de prijs en voor 220 volt of water moet wel extra betaald worden. Het parkeergeld moet betaald worden via een automaat en de camper area is afgesloten met slagbomen. In de directe omgeving heeft U supermarkt, bakker en restaurants. Het is een rustige camper parking waar U in stilte kan overnachten..
De camperplaats in Potsdam met de naam Krongut is een goede startplaats voor een bezoek aan het centrum of kastelen en paleizen in het grote park Sanssoucci. Lozen is in de prijs en voor 220 volt of water moet extra betaald worden.

adres

Potsdamer Strasse,196
14469 Potsdam
Brandenburg Duitsland

gps

52.41334,13.02889

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: de+01910

ander in Brandenburg


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Potsdam (Krongut)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline