Duitsland Brandenburg

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Oranienburg (Schlosshafen)

Schlosshafen Oranienburg heeft een prachtige camperplaats met ruimte voor 26 campers naast de jachthaven. Alle voorzieningen zijn in de prijs begrepen om grijswater of toilet te lozen, watertank aan te vullen, 220 volt aansluiting, er is ook een sanitair blok met toiletten en douches. Het centrum is op loopafstand met restaurants, bars, supermarkt en ook diverse bezienswaardigheden. U kan een mooie wandeling maken aan de jachthaven en langs rivier Havel, de regio is ook prima geschikt voor een fietstoer.
Schlosshafen Oranienburg heeft een prachtige camperplaats met ruimte voor 26 campers naast de jachthaven. Alle voorzieningen zijn in de prijs begrepen om te lozen,aanvullen en 220 volt.

adres

Rungestrasse, 47
16515 Oranienburg
Brandenburg Duitsland

gps

52.75833,13.23833

prijs

€ 22,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
26 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: de+00410

ander in Brandenburg


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Oranienburg (Schlosshafen)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline