Spanje Extremadura

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Zafra (centrum)

De gratis camperplaats in Zafra is gelegen in het hart van de stad op een grote geasfalteerde plaats. De camper parking heeft voorzieningen om het lozen van zwartwater of cassette toilette en water aan te vullen er is ook een openbaar toilette. De camperplek is naast een drukke weg wat tijdens de dag voor lawaai kan zorgen in de nacht is het vrij rustig. In het centrum zijn restaurants, bars winkels, supermarkten maar ook vele bezienswaardigheden met mooie parken, pleinen en monumenten. Het is een grote stad die U beter met de fiets kan verkennen.
De gratis camperplaats in Zafra is gelegen in het hart van de stad op een grote geasfalteerde plaats. De camper parking heeft gratis voorzieningen om het lozen en water aan te vullen.

adres

Carretera Santos
06300 Zafra
Extremadura Spanje

gps

38.42525,-6.41064

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+03960

ander in Extremadura


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Zafra (centrum)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline