Spanje Extremadura

vandaag open

2.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Montanchez (Alegria)

Alegria een verzorgde rustige camperplaats in Montanchez in het centrum van Extremadura. Op de camper parking is er plaats voor 20 campers met prima voorzieningen. De service bestaat uit gratis lozen vuilwater of cassette toilette, watertank aanvullen, toilette en wifi. Betalend 220 volt aansluiting, douches en wasmachine. Het center van Montanchez op ongeveer 1 km van de camperplek heeft restaurants, bars en winkels met de heerlijke Iberische ham. In de omgeving zijn meerdere wandel of mountainbike routes maar ook bezienswaardigheden zoals een oud romeins kasteel dat door zijn ligging een prachtig zicht heeft over het landschap.
Alegria een verzorgde rustige camperplaats in Montanchez in het centrum van Extremadura. Op de camper parking is er plaats voor 20 campers met prima voorzieningen.

adres

Extrarradio Rivera Robledo
10170 Montanchez
Extremadura Spanje

gps

39.23044,-6.13982

prijs

€ 12,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.7 van 5 (3 stemmen)
n°: es+03950

ander in Extremadura


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Montanchez (Alegria)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline