Spanje Catalonie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Tavertet (zwembad)

Een prachtige locatie voor een camperplaats in Tavertet met een mooi uitzicht over de bergen en omgeving er is ruimte voor 16 campers. U verblijft op de camper parking op 900 meter hoogte in een groene omgeving aan het openbaar openlucht zwembad. Er is een camperservice voor te lozen, water te tanken en 220 volt aansluiting en dit is in de prijs. Voor te wandelen is dit de place to be, het is echt een mooi wandelgebied met kliffen en rotsformaties. Op ongeveer 1 km is het dorpscentrum waar enkele restaurants zijn maar geen winkels maar wel de moeite om eens door te wandelen. 
Een prachtige locatie voor een camperplaats in Tavertet met een mooi uitzicht over de bergen en omgeving er is ruimte voor 16 campers. Lozen, water tanken en 220 volt aansluiting is in de prijs.

adres

Carrer de Jaume Balmes, 49
08511 Tavertet
Catalonie Spanje

gps

41.99422,2.41595

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
16 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+02280

ander in Catalonie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Tavertet (zwembad)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline