Spanje Catalonie

vandaag open

2.4 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Cabrera de Mar (Barcelona Beach)

Verzorgde bewaakte camperplaats genaamd Barcelona-Beach in Cabrera-de-Mar is een geliefde camperplek. De 40 plaatsen zijn niet heel groot 40 tot 50 m² maar voldoende om de tent uit te draaien of de stoelen en tafel buiten te zetten. De camperservice goed geregeld, in de prijs begrepen is vuil water of toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluiting en toilette. Betalend is er een was & droogmachine, wifi en douches. Op 500 meter van de camper parking vindt U alles wat U nodig heeft zee, strand, jachthaven, bars, restaurants, supermarkt en het treinstation om eventueel een bezoek te brengen aan Barcelona.
Verzorgde bewaakte camperplaats genaamd Barcelona-Beach in Cabrera-de-Mar is een geliefde camperplek. De service in de prijs begrepen is lozen, water aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

Carrer Montnegre
08349 Cabrera-de-Mar
Catalonie Spanje

gps

41.51282, 2.40052

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
  € 25,00 van 1 jul t/m 1 sep

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.4 van 5 (7 stemmen)
n°: es+03590

ander in Catalonie


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Cabrera de Mar (Barcelona Beach)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline