Spanje Baskenland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Beasain (voetbalveld)

Naast het voetbalveld en sporthal in Beasain is een camperplaats op een mixparking met 6 gereserveerde plaatsen voor campers. De camperservice met een loosplaats voor vuilwater of toilette, water aanvullen aan de sanizuil en 220 volt kast aan de muur alles gratis. Het centrum op een 500 meter heeft diverse supermarkten, maar er zijn ook veel shops aan de gezellige autovrije wandel boulevard met bars of terrasjes en restaurants.
Naast het voetbalveld en sporthal in Beasain is een camperplaats op een mixparking met 6 gereserveerde plaatsen voor campers. De camperservice is volledig gratis.

adres

gartza Oleta Kalea 1
20200 Beasain
Baskenland Spanje

gps

43.04689,-2.21231

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04290

ander in Baskenland


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Beasain (voetbalveld)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline