Spanje Baskenland

vandaag open

3 van 5 (26 stemmen)

camperplaats Bilbao (Kobetamendi)

De camperplaats boven de stad Bilbao met de naam Kobetamendi is een nette camper parking met een prachtig uitzicht over het centrum in een groene omgeving en heeft ruimte voor 80 campers. Faciliteiten als water aanvullen of lozen, toilette cassette ledigen, 220 volt aansluiting en wifi zijn allen in de prijs inbegrepen. Aan de kleine receptie van de camperparking kan U elke morgen vers brood verkrijgen en er is ook een kleine supermarkt op ongeveer 1km. Voor naar het centrum te gaan gaat U best met de bus er is een opstapplaats op 150 meter van de camperplaats. In het centrum heeft U buiten alle bezienswaardigheden restaurants en bars. 
De camperplaats boven de stad Bilbao met de naam Kobetamendi heeft een prachtig uitzicht over het centrum en heeft ruimte voor 80 campers. Faciliteiten inclusief dagprijs lozen, aanvullen, wifi en 220 volt aansluiting.

adres

Kobeta, 32
48001 Bilbao
Baskenland Spanje

gps

43.25972,-2.96371

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
80 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (26 stemmen)
n°: es+01730

ander in Baskenland


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Bilbao (Kobetamendi)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline