Spanje Asturie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Overo (Trasona)

Aan het Trasona stuwmeer is een camperplaats in Overo met plaats voor 10 campers op een boogscheut van de recreatie zone. Op de camper parking is een gratis basis camperservice voor het lozen van vuilwatertank of cassette toilette en de zuiverwatertank aan te vullen. Op loopafstand van de rustige camperplek is een restaurant en een cafetaria voor een groot winkelcentrum is het ongeveer 2 km aldaar vindt U diverse restaurants, bars, supermarkten, veel shops, enz ... U kan direct vanaf de camperplaats wandelen aan het meer of er volledig rond fietsen langs de oever.
Aan het Trasona stuwmeer is een camperplaats in Overo met plaats voor 10 campers op een boogscheut van de recreatie zone met basis camper service.

adres

Avenida de Truyes
33404 Overo
Asturie Spanje

gps

43.54419,-5.88290

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05440

ander in Asturie


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Overo (Trasona)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline