Spanje Asturie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Navia (park)

Aan de rand van het dorp Navia en een kleine groene zone is een gratis camperplaats met ruimte voor 10 campers. Er is een gratis basis camperservice voor vuilwater of cassette toilet te lozen en water aan te vullen. Het centrum op loopafstand van de camperplek heeft supermarkt, bars, restaurants en ook een toeristen kantoor voor meer info over de omgeving. Playa de Navia met zandstrand is een dikke km van de camper parking verwijderd maar het is de moeite om eens langs de ruwe kustlijn te wandelen.
Aan de rand van het dorp Navia en een kleine groene zone is een gratis camperplaats met ruimte voor 10 campers. Er is een gratis basis camperservice voor te lozen en aan te vullen.

adres

calle Alejandro Salazar
33710 Navia
Asturie Spanje

gps

43.545696,-6.719730

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04770

ander in Asturie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Navia (park)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline