Nederland Gelderland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Nunspeet (De Zwaan)

Camperplaats De Zwaan in Nunspeet is een verzorgde camper parking tussen de velden & akkers, met 60 verharde plaatsen voor campers groot en klein. Service met in de prijs lozen van vuilwater, cassette, water aanvullen, toilette en wifi. Betalend 220 volt, douche en wasmachine. In en uitchecken aan een parkeerzuil opgelet op zondag alleen afmelden niet aanmelden. U bevindt zich op 2 km van het centrum Nunspeet waar restaurants, bars en meerdere supermarkten te vinden zijn. Wandelen en fietsen kan hier met volle teugen op een afstand van 3 km bent U aan Veluwemeer.
Camperplaats De Zwaan in Nunspeet is een verzorgde camper parking tussen de velden en akkers, met 60 verharde plaatsen. Service in de prijs lozen, water aanvullen, toilette en wifi. Extra voor douche en 220 volt.

adres

Hardenbrinkweg, 46
8071 SM Nunspeet
Gelderland Nederland

gps

52.37901, 5.75369

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+05540

ander in Gelderland


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Nunspeet (De Zwaan)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline