Nederland Gelderland

vandaag open

2.6 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Balgoij (Balgoy)

Op 2 km van de Maas is een camperplaats in Balgoij met de naam Balgoy er zijn 14 ruime plaatsen beschikbaar op een verhard grasveld in een rustige landelijke omgeving. De gratis camperservice bestaat uit vuilwater of cassette toilet lozen, water aanvullen, wifi en een toilette. 220 volt aansluitingen zijn beschikbaar met een meerprijs alsook kan U tegen betaling douchen. Het is een prima rustige fietsregio tussen de akkers, weilanden of aan de Maas en op 1 km in Wijchen heeft U restaurants, bars, winkels en supermarkten.
Op 2 km van de Maas is een camperplaats in Balgoij met de naam Balgoy er zijn 14 ruime plaatsen beschikbaar op een verhard grasveld in een rustige landelijke omgeving.

adres

Houtsestraat, 12
6613 AC Balgoij
Gelderland Nederland

gps

51.78977,5.71765

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
14 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.6 van 5 (7 stemmen)
n°: nl+04330

ander in Gelderland


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Balgoij (Balgoy)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline