Nederland Friesland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Molkwerum (Seleantsje)

Aan de oever van de Westervaart ter hoogte van 't Seleantsje is een camperplaats in Molkwerum voor 18 campers. De camperparking is over een camping waar U zich moet melden om te betalen. U mag ook alle faciliteiten gebruiken waaronder betalend douches, wasmachine en gratis kan U gebruik maken van de toiletten en de afwasruimte. De camperservice is in de prijs begrepen en bestaat uit vuil water lozen of toilette lozen, watertank aanvullen en een 220 volt aansluiting. U bent hier op de juiste plaats om te wandelen op 150 meter van het Ijselmeer en zeker om te fietsen zo heeft U 7 kleine dorpen in een straal van 25 km rond de camperparking. Diverse waterlopen doorkruisen de streek die ook dienst doen bij de 11 stedentocht wat het zeer aantrekkelijk maakt om in rond te toeren.
Aan de oever van de Westervaart ter hoogte van 't Seleantsje is een camperplaats in Molkwerum voor 18 campers met service is in de prijs begrepen lozen, aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

't Seleantsje, 2
8722 HE Molkwerum
Friesland Nederland

gps

52.90401, 5.39504

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)
  € 18,00 hoogseizoen

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
18 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+03210

ander in Friesland


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Molkwerum (Seleantsje)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline