Nederland Friesland

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Leeuwarden (Leeuwarder jachthaven)

De camperplaats in Leeuwarden aan de Leeuwarder jachthaven is een prima plaats om enkele dagen te verblijven er is ruimte voor 15 campers. De camperparkings aan het water hebben een mooi grasveld aan de voorzijde van de camper om te genieten van de havenactiviteiten. Er is een gratis serviceplek voor het lozen van zwart water of toilette en voor de watertank aan te vullen plus gratis wifi. Om te douchen of een aansluiting op 220 volt moet extra betaald worden. Voor de toegang tot de camperplek heeft U een code nodig voor de slagboom te openen deze is verkrijgbaar in het havengebouw of bij de havenmeester zie telefoon n° bereikbaar tot 19.30 u. In de stad op een dikke 2 km heeft U alles wat nodig is van winkels, supermarkten, bars en restaurants deze kan U best bezoeken met de fiets. 
De camperplaats in Leeuwarden aan de Leeuwarder jachthaven is een prima plaats, er is ruimte voor 15 campers. Met een service in de prijs voor lozen, aanvullen douche en 220 volt is extra te betalen.

adres

Jachthavenlaan, 3
8937 AM Leeuwarden
Friesland Nederland

gps

53.19864,5.82806

prijs

€ 13,80 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 april tot 01 november
15 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+03220

ander in Friesland


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Leeuwarden (Leeuwarder jachthaven)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline