Nederland Flevoland

vandaag open

3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Urk (Urkerbos)

Een prachtige camperplaats in Urk naast het vakantiepark Urkerbos gelegen midden in het groen op minder dan 1,5 km van het Ijselmeer met plaats voor 25 campers. U heeft alles ter beschikking voor water aan te vullen, vuil water te lozen of cassette te lozen en te spoelen. 220 volt is eveneens aanwezig maar moet extra betaald worden alsook voor het gebruik van de was & droog machine. Met een vakantie domein naast de camper parking heeft U ook alle faciliteiten ter beschikking zoals toilette, douche, openlucht zwembad alles in de prijs. Op het domein is ook een kleine winkel, broodjesservice, snackbar, bar en restaurant aanwezig. Het centrum van Urk is gelegen op een dikke km van het camperpunt en daar zijn een supermarkt, bars en restaurants.
Een prachtige camperplaats in Urk naast het vakantiepark Urkerbos gelegen midden in het groen op minder dan 1,5 km van het Ijselmeer met plaats voor 25 campers. In de prijs water vullen of lozen en voor 220 volt extra betalen.

adres

Vormtweg, 9
2321 NC Urk
Flevoland Nederland

gps

52.67989, 5.60906

prijs

€ 11,00 (2 personen + tax)
  € 15,50 van 01april t/m 30 sept

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
25 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (3 stemmen)
n°: nl+02540

ander in Flevoland


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Urk (Urkerbos)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline