Nederland Flevoland

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Almere (jachthaven)

Camperplaats in Almere aan de jachthaven is een prima plek om te verblijven, er zijn 26 ruime plaatsen en het is een rustige plaats waar U kan genieten van de jachthaven activiteiten. U staat op verharde camper parking met veel gazon waar U met stoeltje en tafel alles op het gemak kan observeren. De voorzieningen zijn heel uitgebreid van alle service voor de camper met lozen vuil water of cassette, water aanvullen en 220 volt met ook nog een mooi sanitair met wc, douche en wasmachine. U verblijft op een boogscheut van het centrum waar veel horeca en enkele supermarkten aanwezig zijn. 
Camperplaats in Almere aan de jachthaven is een prima plek om te verblijven, er zijn 26 ruime plaatsen en het is een rustige plaats. Service met lozen vuil water of cassette, water aanvullen en extra betalen voor 220 volt.

adres

Sluiskade, 11
1353 BT Almere
Flevoland Nederland

gps

52.33261,5.21714

prijs

€ 15,50 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 april tot 01 oktober
26 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: nl+02340

ander in Flevoland


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Almere (jachthaven)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline