Nederland Drenthe

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Erica (Berkenweide)

In de rustige landelijke gemeente Erica is een verzorgde camperplaats Berkenweide met plaats voor 25 campers op een verharde ondergrond met een mooi gazon. Er is een proper sanitair aanwezig met gratis toiletten, douches, afwastafels en betalend een wasmachine. De verzorgde camperservice ook inclusief in de parkeerprijs bestaat uit vuil water of toilet lozen, watertank aanvullen, wifi en 220 volt aansluiting. De camperplek is ongeveer 2 km van het centrum met supermarkt en restaurants. De omgeving is perfect om te wandelen of te fietsen. 
In de rustige landelijke gemeente Erica is een verzorgde camperplaats Berkenweide met plaats voor 25 campers op een verharde ondergrond met een mooi gazon. Alle service in de prijs begrepen.

adres

Noordersloot, 3
7887 TC Erica
Drenthe Nederland

gps

52.69796,6.92566

prijs

€ 17,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 15 maart tot 01 november
25 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: nl+03970

ander in Drenthe


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Erica (Berkenweide)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline