Nederland Drenthe

vandaag open

3.3 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Borger (Nuuverstee)

De netjes verzorgde camperplaats Nuuverstee in de gemeente Borger is geschikt voor 35 campers. De camperplekken zijn verhard met naast de camper een plek gazon voor stoelen en tafels. De service met in de prijs vuilwater of toilet lozen, water aanvullen, douches, toiletten, afwastafels en wifi. Extra te betalen voor 220 volt aansluiting, wasmachine, sauna en hottub. Op het terrein is een broodjes service vanaf 1 april en een kantine met terras. Op een dikke km van de camper parking is het centrum met supermarkten, winkels, bars en restaurants. U heeft in de omgeving diverse bezienswaardigheden zoals een hunebed, het mammoetpad, boomkroonpad, het is een mooie streek om te wandelen of te fietsen.
De netjes verzorgde camperplaats Nuuverstee in de gemeente Borger is geschikt voor 35 campers met verharde camperplekken. Uitgebreide service in de prijs alleen 220 volt betalen.

adres

Rolderstraat, 4
9531 TC Borger
Drenthe Nederland

gps

52.92632,6.77446

prijs

€ 20,60 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
35 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (4 stemmen)
n°: nl+03980

ander in Drenthe


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Borger (Nuuverstee)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline