Italie Marche

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Camerino (centrum)

Mooie rustige camperplaats in Camerino met een prachtig uitzicht op ongeveer 300 meter van het centrum er is ruimte voor 8 campers. Gratis verblijven met alle faciliteiten inclusief lozen vuilwater of cassette, water aanvullen, toilet en douche. Alleen voor een aansluiting op 220 volt moet U betalen. Om het centrum van Camerino te bezoeken kan U gebruik maken van de lift die U een steile klim bespaard. De dorpskern is zeer verzorgd, heeft een gezellige sfeer met bars, restaurants en musea zeker de moeite om eens te bezoeken.
Mooie rustige camperplaats in Camerino met een prachtig uitzicht op ongeveer 300 meter van het centrum er is ruimte voor 8 campers. Gratis verblijven met alle faciliteiten inclusief, alleen 220 volt moet U betalen.

adres

Via Macario Muzio
62032 Camerino
Marche Italie

gps

43.13672,13.06727

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01620

ander in Marche


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Camerino (centrum)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline