Italie Marche

vandaag open

2.8 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Ancona (Posatora)

Camperplaats voor enkele nachten te verblijven en Ancona te bezoeken of op doorreis naar Griekenland. De haven en vertrekplaats of aankomst is gelegen op enkele kilometers van deze camper parking. De camperplaats is voorzien van een camperservice om de motorhome te verschonen inclusief 220 volt aansluitingen. Er is een halte van de bus nabij de camperparking maar met de fiets kan U ook naar het centrum dat op ongeveer 4 km afstand gelegen is, maar er is wel druk verkeer en stijl. In de directe omgeving op wandelafstand heeft U een supermarkt en enkele bars. Recht over de camper parking heeft U Parco-Belvedere waar U lekker kan genieten in de bar met een hapje en drankje.
Camperplaats voor enkele nachten te verblijven en Ancona te bezoeken of op doorreis naar Griekenland. De haven en vertrekplaats of aankomst is gelegen op enkele kilometers van deze camper parking.

adres

via del Fornetto
60100 Ancona
Marche Italie

gps

43.59968,13.48566

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.8 van 5 (4 stemmen)
n°: it+01610

ander in Marche


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Ancona (Posatora)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline