Italie Lombardia

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Olginate (marktplaats)

Camperplaats op een netjes aangelegd plein in het centrum van Olginate aan de rand van het prachtige meer Lago-di-Olginate met ruimte voor 18 campers. U heeft naast een mooie camperplaats ook de nodige faciliteiten ter beschikking water of chemisch toilet lozen, water aanvullen, een openbaar toilet en 220 volt aansluitingen. Rond het meer heeft U een prachtig wandel of fietspad. Voor Uw levensonderhoud hoeft U maar 250 meter tot het centrum waar winkels en voldoende horeca aanwezig is. Opgelet donderdag vanaf 16.00 u tot vrijdag 16.00 u plein en camper parking bezet door wekelijkse markt.
Camperplaats op een netjes aangelegd plein in het centrum van Olginate aan de rand van het prachtige meer Lago-di-Olginate met ruimte voor 18 campers en service in de prijs.

adres

Via Cantu Cesare
23854 Olginate
Lombardia Italie

gps

45.79546,9.41642

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
18 plaatsen
5 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: it+01600

ander in Lombardia


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Olginate (marktplaats)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline