Italie Lombardia

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Certosa Di Pavia (oase)

Camperplaats in Certosa Di Pavia is een rustige locatie op loopafstand van het center, er is ruimte voor 30 campers. Op de camperplaats is alles in de prijs voor het lozen van vuilwater of cassette toilet, water aan te vullen en 220 volt aansluitingen. In het centrum op ongeveer 2 km kan U een bakker, supermarkt, restaurant en bars vinden maar er zijn wel enkele horeca zaken op kortere afstand. Er is een prachtig klooster te bezoeken op wandelafstand U kan het zien vanop de camper parking, fietsen kan U ook in het achterland van de gemeente.
Camperplaats in Certosa Di Pavia is een rustige locatie op loopafstand van het center, er is ruimte voor 30 campers. Op de camperplaats is alles in de prijs voor het lozen, aanvullen water en 220 volt.

adres

Via di Vittorio
27012 Certosa-Di-Pavia
Lombardia Italie

gps

45.25707,9.14171

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
30 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01590

ander in Lombardia


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Certosa Di Pavia (oase)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline