Italie Abruzzo

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Taranta Peligna (Acquevive)

Acquevive is een camperplaats in Taranta-Peligna, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van de kleine Italiaanse gemeente. De camper parking met ruimte voor 10 campers biedt U de nodige faciliteiten voor een verzorging van de camper inclusief 220 volt aansluitingen en een kleine sanitaire blok. U bevindt zich in het Nationaal Park-Majella en dat is puur natuur met rotsen, spelonken, waterval enz... Het centrum ligt op een boogscheut van de camperparking en is te voet binnen enkele minuten bereikbaar, maar buiten enkele horeca zaken is er weinig te beleven. Opgelet hoewel er geen beperking is op max lengte van de camper is het niet aangeraden om met grote camper deze plaats te bezoeken.
Camperplaats in Taranta-Peligna is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van de kleine Italiaanse gemeente. De camper parking met ruimte voor 10 campers biedt U een service inclusief in de prijs.

adres

Via Aia del Ponte
66018 Taranta-Peligna
Abruzzo Italie

gps

42.01888,14.17363

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: it+01470

ander in Abruzzo


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Taranta Peligna (Acquevive)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline