Italie Abruzzo

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Anversa Degli Abruzzi (Gole del Sagittario)

Een camperplaats in Anversa-Degli-Abruzzi met de naam Gole-del-Sagittario heeft ruimte voor 10 campers. Service om te lozen vuilwater of cassette, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting, maar ook een toilet en douche. Dit alles in een natuurlijke omgeving met een prachtig uitzicht op de bergen. Op 500 van de camper parking is een visclub waar U wanneer het open is, gebruik maken van de het kleine restaurant of de bar. Het centrum is op dezelfde weg enkele honderden meters verder. Dit is een mooi Italiaans dorp met smalle straatjes met enkele bars en restaurants. Voor het brood en kleine inkopen kan U ook hier terecht. Wandelen is hier een goed tijdverdrijf in de mooie ongerepte natuur.
Een camperplaats in Anversa-Degli-Abruzzi met de naam Gole-del-Sagittario heeft ruimte voor 10 campers. Service om te lozen vuilwater of cassette, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting, maar ook een toilet en douche.

adres

Via Santa Vittoria
67030 Anversa-Degli-Abruzzi
Abruzzo Italie

gps

41.99996,13.80953

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
10 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 7 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: it+01460

ander in Abruzzo


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Anversa Degli Abruzzi (Gole del Sagittario)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline