Frankrijk Auvergne-Rhone-Alpes

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Coucouron (Lac de Coucouron)

Coucouron heeft een camperplaats in een mooie natuurlijke omgeving aan Lac-De-Coucouron met plaats voor 35 campers . Op de camper parking heeft U alle voorzieningen voor een service van lozen vuilwater of toilet, watertank aanvullen tot en met een 220 volt aansluiting. Het centrum is niet zo ver maar U moet wel een steile weg volgen om er te geraken daar vind U bakker, restaurants en supermarkt. Aan het meer is ook een camping met een bar en restaurant. Wandelen is hier een must om dit stuk natuur te verkennen en in de warme zomer maanden kan U een frisse duik nemen in het meer.
Coucouron heeft een camperplaats in een mooie natuurlijke omgeving aan Lac-De-Coucouron met plaats voor 35 campers . Op de camper parking heeft U een service om te lozen, water aan te vullen en 220 volt.

adres

Lac-de-Coucouron
07470 Coucouron
Auvergne-Rhone-Alpes Frankrijk

gps

44.80179,3.96139

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 mei tot 30 september
35 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+01430

ander in Auvergne-Rhone-Alpes


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Coucouron (Lac de Coucouron)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline